Wanderum Llanero Edition 18′

DKK 499,00 inkl. moms

Land: Danmark + Colombia
Destilleri: Nordisk Brænderi
Alder: Ældste rom i blendet har lagret i 18 måneder
Alkohol: 42%
Størrelse: 0,5 liter

Øvrigt: Denne rom er sødet med sukkerrørssirup. Rommen er ikke tilsat farve. Rommen er let filtreret, der kan forekomme harmløst bundfald fra lagringen på egetræsfade og derfor anbefales det at vende flasken forsigtigt før brug.

På lager

1 Category

Wanderum er produceret af Nordisk Brænderi i Fjerritslev i Nordjylland. Mændene bag rommen er Anders Bilgram og Morten Kirckhoff – de har dedikeret rommen til eventyreren, og de opfordrer til at rommen bliver drukket der, hvor eventyret rammer én lige i hjertet.

Wanderum Llanero Edition 18′ er en ung rom, som er blendet af colombiansk juice-rom og dansk melasse-rom. Rommen er lagret i Danmark på ex-sherryfade i størrelserne 16, 40, 100 og 200 liter – det rom, der har lagret længst, har været på fad i 18 måneder. Efter rommen er blevet blendet, er den afrundet med lokal sukkerrørssirup, der giver en blidhed uden at kamme over til det søde. Sukkerrørsjuicen til den colombianske juice-rom presses, gæres og destilleres i Colombia efter Anders og Mortens egen opskrift. Vær opmærksom på, at der kan forekomme en smule harmløst bundfald efter lagringen på egetræ, og det anbefales derfor at vende flasken forsigtigt før brug – Wanderum, drink adventurously.

Du kunne også være interesseret i...